Online ondernemer en oud-directeur versterkt Snakeware

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Met de komst van Joël Heiner als Online Marketing Consultant bij digitaal specialist Snakeware uit Sneek voltrekt zich een opmerkelijke transfer. Heiner was ruim acht jaar commercieel directeur en later oprichter van online marketingbureau Followr. Zijn overstap naar Snakeware tekent het succes van de Sneker onderneming, die eerder een topnotering bemachtigde in de Emerce 100.

 

Heiner gaat als online marketing consultant de digitale groei voor opdrachtgevers inhoud geven. Daarmee wordt hij de vijfde online marketing consultant bij Snakeware. De aanstelling van de ervaren Heiner past in de focus van Snakeware om haar toppositie in de markt als innovatieve en voortuitstrevende specialist in digitale producties vast te houden en verder uit te bouwen.

 

Ervaring
Heiners ervaring in de digitale sector was doorslaggevend voor de transfer, vertelt Toine Dinkelberg, CDO van Snakeware. “Snakeware was op zoek naar een ervaren online marketing consultant om inhoud te geven aan de verdere groei in digital driven marketing”, aldus Dinkelberg. “Joël past precies bij de energieke, innoverende club die Snakeware is”, voegt Ate van der Meer, CCO van Snakeware, toe.

 

Investeren
Om de beoogde groei en continuïteit als duurzaam strategisch partner van opdrachtgevers goed door te zetten, investeert Snakeware continu in talent en kwaliteit. “Opdrachtgevers kiezen voor Snakeware op basis van een duurzame online marketingvisie, gesteund door 25 jaar digital-ervaring die met de inzet van ruim 50 digital rockstars leidt tot innovatieve en prijswinnende producties. Gaaf om me daarbij aan te mogen sluiten, én de eerste nieuwe opdrachtgevers zijn al een feit!” reageert een enthousiaste Joël Heiner.

 

Vernieuwing
Heiner was van 2006 tot 2015 commercieel directeur bij ICIT, waarna hij het online marketingbureau Followr oprichtte. In zijn rol als online marketing consultant bij Snakeware helpt Heiner opdrachtgevers om middels data driven marketing op basis van data de strategie uit te zetten. “Als bedrijf hebben we een duidelijke visie: op basis van data, strategisch advies geven om onze opdrachtgevers verder te versterken. Door de komst van Joël kunnen we zijn expertise voor onze groeiende stroom opdrachtgevers nog beter inhoud geven”, aldus Dinkelberg.