Sinds 1995 realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners digitale groei

De toekomstbestendige webwinkel voor Poiesz Supermarkten

Poiesz Supermarkten, een familiebedrijf in het noorden van Nederland, begrijpt als de enige zelfstandige supermarktketen in de regio de lokale behoeften en cultuur. Hun missie? Het boodschappen doen leuker en makkelijker maken, zowel fysiek als digitaal. De unieke identiteit van Poiesz Supermarkten is succesvol vertaald naar een moderne webwinkel.

Case ontdekken

Meer dan 25 contentwebsites op één codebase

Door het gebruik van één single codebase transformeerde VMN Media zijn digitale aanpak en verbeterde daarmee de gebruikerservaring van honderdduizenden professionals. Door één codebase te gebruiken, zijn we in staat om de meer dan 25 contentwebsites altijd te voorzien van de nieuwste technologieën.

Case ontdekken

Een digitale transformatie voor DekaMarkt

In een wereld waarin tijd schaars is en aandacht een kostbaar goed, heeft DekaMarkt de missie om aandacht te schenken aan alles wat ze doen: “Smakelijk eten”. Door de succesvolle digitale transformatie, blijft DekaMarkt trouw aan haar missie. Zowel online als offline.

Case ontdekken

Sinds 1995 realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners digitale groei

Strategie
We verleggen grenzen, experimenteren en zijn constant opzoek naar nieuwe manieren om voorop te blijven lopen.
Design
Ons hart gaat sneller kloppen als we ons mogen inzetten om bedrijven te laten groeien en levens te verbeteren.
Development
Er is bij ons maar één regel: Je mag niet alleen werken. We delen onze kennis, prikkelen, motiveren en verbinden mensen.