DekaMarkt

Een digitale transformatie voor DekaMarkt

Een digitale transformatie voor DekaMarkt

dekamarkt.nl
+
Winkels
K +
Maandelijkse bezoekers
%
Mobiele bezoekers
M +
Jaarlijkse bezoekers via zoekmachines
dekamarkt-mobile
dekamarkt-desktop

De uitdaging

In een wereld waarin tijd schaars is en aandacht een kostbaar goed, heeft DekaMarkt de missie om aandacht te schenken aan alles wat ze doen. Van producten tot mensen en de lokale gemeenschap. DekaMarkt staat voor service, gemak en betaalbaar eten. DekaMarkt: “Smakelijk eten”.

De uitdaging omvat het analyseren en begrijpen van de veranderende behoeften van de klant, die op zoek is naar tijd, service, en gemak. DekaMarkt zet digitale marketing en toepassingen in om deze behoeften te vervullen en de klantreis te optimaliseren.

Dekamarkt screenshot 1Dekamarkt screenshot 2Dekamarkt screenshot 6
Dekamarkt screenshot 3Dekamarkt screenshot 4Dekamarkt screenshot 5
Dekamarkt screenshot 5Dekamarkt screenshot 6Dekamarkt screenshot 1

De klant centraal

DekaMarkt erkent dat de klant voortdurend evolueert en dat men de behoefte heeft om via verschillende kanalen te oriënteren om vervolgens met meer gemak en loyaliteit in de winkel boodschappen te doen. Klanten willen geïnspireerd worden en tegelijkertijd genieten van de vertrouwde service en aandacht van DekaMarkt. Dit ondersteunt zowel online als offline.
Dekamarkt recipe

De oplossing

DekaMarkt zet in op een digitale strategie die inspeelt op de volledige customer journey, waarbij klanten op elk moment met aandacht worden bediend: van inspiratie tot de nazorg. Digitale marketing en toepassingen worden ingezet om de klantreis te verbeteren en te personaliseren.

Hoge, realistische en noodzakelijke ambities stimuleren innovatie en klanttevredenheid bij DekaMarkt. De intensieve samenwerking met Snakeware heeft hier een enorme invloed op

Jeffrey PeerenboomDigital Manager DekaMarkt

Innovatieve samenwerking tussen DekaMarkt en Snakeware

DekaMarkt en Snakeware bouwen continu aan inspiratie door multidisciplinair en agile samen te werken. We bundelen kennis en krachten en creëren dynamische teams met frisse ideeën. De focus ligt op het versterken van de DekaMarkt-propositie en het inzetten van de nieuwste digitale trends, tools en technologieën om de klanttevredenheid te vergroten.

Dekamarkt products

Voordelen van de samenwerking

De intensieve samenwerking tussen DekaMarkt en Snakeware resulteert in een constante zichtbaarheid richting de klant en de snelle implementatie van innovaties en nieuwe functionaliteiten. Hierdoor blijft DekaMarkt een supermarkt waar steeds meer klanten tevreden hun boodschappen doen, met de nadruk op het gemak van digitale ondersteuning bij het doen van boodschappen volgens de behoeften van de gebruikers. DekaMarkt blijft trouw aan haar missie om aandacht te schenken aan alles wat ze doen, zowel online als offline.