Dotec

Snakeware stimuleert het genereren van leads voor de ergonomische tilhulpen wereldwijd

De ervaringen op alle online touchpoints zorgen voor de beste customer journey

dotec.nl
K +
Maandelijks bereik in Google
%
Meest gebruikte browser: Chrome
ca.
%
Desktop bezoekers
+
Verkeer uit aantal landen
DotecMobile
Dotec

De uitdaging

Dotec is opgericht door de vader van Wouter en JanMaarten Verhagen, die samen al enkele jaren aan het roer staan van dit mooie en innovatieve familiebedrijf met ergonomische tilhulpen voor in de maakindustrie.

De focus lag bij start van de samenwerking op het verbeteren van SEO-aspecten, in combinatie met websiteontwikkeling. Vervolgens is gestart met data driven online marketing met als belangrijkste uitdaging het identificeren van relevante zoektermen en zijn de websiteprestaties inzichtelijk gemaakt.

Door de intensieve samenwerking tussen Snakeware en Dotec realiseren we samen ambitieuze doelstellingen.

Dotec mobiel

Het resultaat

Sinds de samenwerking met Snakeware presteert Dotec aanzienlijk beter online. Wat eerst eenvoudig leek met tilhulpen voor vele verschillende industrieën, bleek toch complexer om de juiste product markt combinaties online te ontsluiten en de juiste customer journey te laten ervaren.

Snakeware heeft bewezen flexibel te kunnen schakelen en in te kunnen spelen op deze marktomstandigheden. Met gebruiksgemak als uniek verkoopargument en een doelgerichte aanpak hebben we meer bezoek en meer leads gegenereerd.

De samenwerking

Snakeware draagt actief bij aan het behalen van de doelen van Dotec door innovatieve digitale oplossingen te bieden die de efficiëntie verhogen en de algehele lead generatie optimaliseert. Zo identificeren wij maximaal kansen voor groei en verbetering. En zo is Snakeware een waardevolle partner voor Dotec door voortdurend te innoveren en maatwerkoplossingen te leveren die de concurrentiepositie versterken en de klanttevredenheid vergroten.
dotec screenshot 1dotec screenshot 2dotec screenshot 6
dotec screenshot 3dotec screenshot 4dotec screenshot 5
dotec screenshot 5dotec screenshot 6dotec screenshot 1

De weg naar succes

De samenwerking tussen Dotec en Snakeware blijft gericht op het realiseren van duurzaam succes in het digitale umfeld, wereldwijd. Middels de samenwerking inspireren Dotec en Snakeware elkaar wat leidt tot kwalitatief hoogwaardige leads.