Poiesz

De toekomstbestendige webwinkel voor Poiesz Supermarkten

Een verfrissende online winkelervaring voor dé supermarkt van het noorden

webwinkel.poiesz-supermarkten.nl
K +
Maandelijkse bezoekers
%
Mobiele bezoekers
+
Winkels
%
Meest gebruikte browser: Safari
poiesz-mobiel
poiesz-desktop

De uitdaging

Een parel in het noorden van Nederland, omgeven door uitgestrekte natuur, een rijke cultuur en resultaatgerichte aanpak. Ruim 100 jaar geleden start familiebedrijf Poiesz in Sneek, de prachtige waterstad in het hart van het Noorden. Als de enige zelfstandige supermarktketen in de regio begrijpt Poiesz als geen ander wat er leeft en speelt in het noorden.

Met de groeiende digitale trend was er behoefte aan een online aanwezigheid die net zo trotsmakend was als hun fysieke winkels.

Poiesz stond voor de uitdaging om de succesvolle regionale aanpak te vertalen naar een moderne webwinkel. Met als doel, een geoptimaliseerde online-winkelervaring creëren voor haar klanten.

Poiesz pwa screenshot 1Poiesz pwa screenshot 2Poiesz pwa screenshot 6
Poiesz pwa screenshot 3Poiesz pwa screenshot 4Poiesz pwa screenshot 5
Poiesz pwa screenshot 5Poiesz pwa screenshot 6Poiesz pwa screenshot 1
Fullscreen visual
Fullscreen visual
Fullscreen visual

Een PWA voor een feilloze ervaring op elk kanaal en device

Klanten doen niet alleen boodschappen bij Poiesz, zij beleven een unieke regionale beleving. Poiesz begrijpt de unieke behoeften van klanten en heeft diepgaande kennis van de lokale cultuur, taal en gebruiken. Aan Snakeware de taak om een eigentijdse online winkel te creëren die de bijzondere identiteit van Poiesz weerspiegelt en aansluit bij de wensen van de lokale klanten.
Fullscreen visualFullscreen visual
Poiesz offers

De oplossing

Voor Poiesz is er een toegankelijke en flexibele Progressive Web App (PWA) ontwikkelt. Met deze PWA combineren we het beste van beide werelden: de eenvoud van het web en de kracht van de app.

Met de PWA hebben we een marktconforme en toekomstbestendige webwinkel waar we trots op zijn.

Sander AbmaE-commerce manager Poiesz Supermarkten

Samen met Poiesz ontdekken we
al ruim 10 jaar digitale groei

Samen met Poiesz hebben we al meer dan 10 jaar digitale groei ervaren dankzij onze betrokkenheid, openheid en hechte samenwerking. Deze langdurige relatie tussen Poiesz Supermarkten en Snakeware is gebaseerd op een flexibele aanpak en proactief gedrag, waardoor we snel kunnen inspelen op veranderingen in de retailmarkt.

Conclusie

In deze case lees je hoe de unieke regionale identiteit van Poiesz Supermarkt succesvol is vertaald naar een moderne, toekomstbestendige webwinkel. De nieuwe webwinkel biedt klanten een feilloos online winkelervaring, terwijl het regionale karakter van Poiesz behouden blijft. Een goed voorbeeld van digitale groei en succes in de retailmarkt.

Fullscreen visual