VMN Media

Meer dan 25 contentwebsites op één codebase

Schaalbare codebase voor supersnelle websites

vmnmedia.nl
+
Custom front-end components
M
Bereik maandelijkse professionals
+
Jaren partnership
/10
Opdrachtgever tevredenheid
vmn-mobile
vakmedianet_desktop

De uitdaging

Als vooraanstaande B2B-uitgever in Nederland stond VMN Media voor de uitdaging om de brede set aan websites kostenefficiënt en flexibel aan te bieden. VMN Media benaderde Snakeware om een oplossing te ontwikkelen die gericht was op het optimaliseren van hun webplatform met het oog op synergie, schaalbaarheid, robuustheid en snelheid.

Focus op hoogste Core Web Vitals scores

Het CMS, de data en de front-end opereren volledig onafhankelijk van elkaar. Door gebruik te maken van de nieuwste versie van Vue, in combinatie met het Nuxt framework, slagen we voor de drie belangrijkste Core Web Vitals. Essentiële elementen, zoals content, Google Tags, analytics en advertenties, worden hierdoor snel geladen. Op deze manier blijven we flexibel in de opzet van de websites zonder dat het ten koste gaat van de performance en integratie met externe softwarepakketten.
vmnmedia pwa screenshot 1vmnmedia pwa screenshot 2vmnmedia pwa screenshot 6
vmnmedia pwa screenshot 3vmnmedia pwa screenshot 4vmnmedia pwa screenshot 5
vmnmedia pwa screenshot 5vmnmedia pwa screenshot 6vmnmedia pwa screenshot 1
vakmedianet_mobiel

Mobile first: uiterst flexibel en schaalbaar met optimale User Experience

We weten welk device gebruikt wordt en optimaliseren en renderen de front-end inclusief content supersnel en efficiënt met behoud van een optimale User Experience waardoor er een hoge mate van gebruikerstevredenheid is.

Snakeware's snelle en schaalbare single codebase transformeerde onze digitale aanpak en verbeterde de gebruikerservaring voor honderdduizenden professionals.

Li'ao WangCTO
vmnmedia-img-1vmnmedia-img-2vmnmedia-img-3

Samen optimaliseren wij al 3 jaar de websites van VMN Media voor goede gebruikerservaringen en groei

Door samen te werken en samen te gaan voor dezelfde doelen, wordt in sprints iedere week progressie geboekt. Ons partnership is gebaseerd op kennis, expertise, open communicatie, elkaar uitdagen en samen streven naar elke dag een beetje beter.

Continuous deployment & improvement

Door het implementeren van continuous deployment en continuous improvement kunnen we binnen ons partnerschap met VMN Media snel en betrouwbaar de 25 titels up-to-date houden. Hierdoor kunnen we de juiste content aanbieden aan de vele honderdduizenden professionals die dagelijks gebruik maken van de diverse content, producten en diensten die VMN Media op haar websites aanbiedt.
vmnmedia components

Ruim 118 dynamische frontend componenten

VMN Media kan met maar liefst 118 verschillende componenten zelf hun pagina’s en artikelen invullen. Deze componenten zijn beschikbaar voor alle 25 sites en geven VMN Media de mogelijkheid om op een interactieve manier de content zo goed mogelijk over te brengen aan de professionals die dagelijks op het platform actief zijn.

Explore
Onderzoeken, testen en valideren om de codebase uit te breiden en te optimaliseren tot een supersnelle en schaalbare set digitale componenten voor contentpublicatie.
Growth
Op basis van data en kennis, aangevuld met continue monitoring, de tevredenheid van honderdduizenden professionals waarborgen en overtreffen, resulterend in hoge klanttevredenheid.
Together
Via video calls, fysieke meetings en efficiënte processoftware intensief samenwerken, onafhankelijk van plaats en tijd, om de VMN Media-sites gebruiksvriendelijk en resultaatgericht te houden. 

Conclusie

In samenwerking met VMN Media hebben we een digitale transformatie mogelijk gemaakt die een voortdurende groei en tevredenheid garandeert. Ons partnerschap heeft geleid tot geoptimaliseerde gebruikerservaringen en hoogwaardige contentlevering. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst.