Overstappen naar een ander boekingssysteem? Geen probleem

Bij Snakeware zijn we de zoek- en boek experts die je nodig hebt! Met onze uitgebreide ervaring in het migreren naar diverse systemen zorgen we ervoor dat je organisatie soepel overstapt naar een ander boekingssysteem, zonder enige verstoring van de bestaande bedrijfsprocessen. Nu Stratech stopt met hun Stratech Leisure afdeling en daarmee software als Stratech Enterprise en Booking stopt, helpen wij Stratech klanten om soepel te migreren. Waarbij Snakeware de digital partner is en blijft voor de beste website, boekingsstraat en online marketing voor de optimale conversie. 

 

Het migreren naar een ander boekingssysteem is een flinke klus die je het liefst zo goed mogelijk geregeld wilt hebben. Wij zijn er om je te begeleiden. We gaan actief samen met jou op zoek naar de perfecte partner en kunnen naadloos koppelen met diverse boekingspartners. Dit zijn onder andere Bookzo, Maxxton, Mews, Gloobus en vele anderen. Laat ons de volledige migratie van A tot Z verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je organisatie. 

 

Het naadloos overzetten van gegevens, waaronder een breed scala aan data, klantrecensies, afbeeldingen, complexe koppelingen, uitgebreide functionaliteiten en overige waardevolle content, vormt een uitdaging. Het handmatig overzetten van deze elementen vergt aanzienlijke inspanning en expertise. Bij Snakeware zijn we echter vastbesloten om deze inspanning om te zetten in de ontwikkeling van uiterst waardevolle en krachtige websites, die niet alleen naadloos integreren met het boekingssysteem van jouw keuze, maar ook een vlekkeloze online-ervaring voor je klanten garanderen. 

 

Bovendien is onze expertise niet beperkt tot enkel het technische aspect van de migratie. We begrijpen dat de overstap naar een nieuw boekingssysteem ook vraagt om een strategische blik. Daarom bieden we deskundig advies over het optimaliseren van je website tijdens het migratieproces. We zijn er om jouw organisatie te helpen groeien in de snel veranderende wereld van online boekingen. 

 

Migreren via Snakeware biedt diverse voordelen: 

  • Stap zonder gedoe over naar een boekingssysteem van jouw keuze; 
  • Wij staan klaar om al je vragen en uitdagingen met betrekking tot migratie aan te pakken; 
  • Ervaar snel de voordelen van een boekingssysteem naar keuze, met de juiste functionaliteiten, gebruiksgemak en mogelijke kostenbesparingen nu of in de toekomst; 
  • Ontvang deskundig advies over het optimaliseren van je website en processen tijdens het migratieproces.

 

Met onze expertise kun je erop vertrouwen dat de overstap naar een ander boekingssysteem niet alleen succesvol zal verlopen, maar dat het je organisatie zal positioneren voor de toekomstig met groei als resultaat. 


Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons.