RCN Vakantieparken bekroond met Beste Website van het Jaar 2023

Een feestelijk moment voor RCN Vakantieparken, want met trots hebben ze de award voor 'website van het jaar' in de categorie hotels en accommodaties in ontvangst genomen. Snakeware is samen met RCN enorm trots. Dit is de erkenning van ons harde werk en innovatieve benadering, waarbij we de vakantiebeleving al bij het boeken laten beginnen.

Innovatie en gebruiksgemak

Onze gezamenlijke inzet voor innovatie en gebruiksgemak blijkt uit jarenlange toewijding aan een fris design en continue technische verbeteringen op RCN.nl. Samen streven we ernaar de gebruikerservaring voortdurend te verbeteren. De integratie van de boekingsmodule van Maxxton maakt het nu nog eenvoudiger om de ideale vakantie te boeken.

 

Over Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Met bijna 500.000 stemmen behoort de Website van het Jaar verkiezing tot de grootste publieksprijzen in Nederland. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door marketingonderzoek specialist Multiscope en marketingplatform Emerce.

Over RCN Vakantieparken

Met meer dan 70 jaar ervaring in het creëren van onvergetelijke vakanties, biedt RCN een ontsnapping aan de dagelijkse drukte. De 18 vakantieparken en campings in Nederland, Frankrijk en Duitsland zijn ontworpen om te genieten van rust, ruimte en natuur, waarbij het samenzijn en het maken van herinneringen centraal staan. Delen van vakantieplezier is waar het bij RCN om draait, daarom RCN jaarlijks de hele wintuitkering aan maatschappelijke projecten die vakantie mogelijk maken voor iedereen!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!