Snakeware onthult nieuwe corporate website inclusief Snake-spel!

Sneek, 12 oktober 2023 – Snakeware presenteert een nieuwe corporate website. Met de lancering van de volledig vernieuwde corporate website presenteert de digital specialist uit Sneek de nieuwste design- en technische inzichten, gebouwd op eigen software en leunend op creativiteit en vakmanschap. Met de introductie van een Snake-spel op de site en 404 pagina, wordt de bezoeker op de hoogte gebracht dat Snakeware elke gebruikerservaring tot een positief avontuur maakt.

 

Ate van der Meer, Chief bij Snakeware is trots op de nieuwe website "Onze nieuwe website weerspiegelt wie we nu zijn, met 'Explore Growth Together' als leidraad. Want wij staan voor samen digitale groei ontdekken"

 

Een nieuwe draai aan de customer journey

Snakeware benadrukt met een leuke twist op de 404-pagina dat ze alle aspecten van de customer journey bestudeert en verbetert. Zo start de 404 pagina met dito zoveel punten en kun je door een Snake te laten bewegen over het beeldscherm blokjes op eten en laten groeien. De hoogste scores komen in de highscore lijst te staan. De strategische digitale toepassingen en digitale marketing leveren resultaten op, zoals meer merkbekendheid, hogere omzet, terugkerende tevreden klanten en betere marges.

 

Een Groeiend Succesverhaal

Het Sneker bedrijf is inmiddels gegroeid naar ruim 60 experts en is de specialist in digitale toepassingen die opdrachtgevers continu op voorsprong zet. We zijn vanwege groei in de organisatie en grotere (toekomstige) opdrachtgevers vanaf nu naast onze sites zelf ook mulitlingual. Nederlands en Engels is vanaf nu de standaard en Nederlands, Engels, Duits en Fries via de service desk.

 

Groot Lanceringsfeest

De onthulling van de nieuwe website en merkstrategie vond plaats tijdens een feestelijk evenement met medewerkers, waarmee Snakeware niet alleen een nieuw hoofdstuk begon, maar ook de lancering van het Snake-spel op de 404-foutpagina vierde, compleet met een highscorelijst.

 

Over Snakeware

Snakeware is een toonaangevende digitale specialist die organisaties helpt te groeien door middel van innovatieve digitale oplossingen. Met meer dan 60 toegewijde experts werkt het bedrijf nauw samen met opdrachtgevers om strategische doelen te realiseren. De filosofie "Explore Growth Together" vormt de kern van de identiteit en aanpak. Resulterend in een jaaromzet van ruim 5 miljoen euro en jaarlijks meer dan 300 miljoen euro online omzet voor opdrachtgevers

 

Wil je meer weten over Snakeware en onze innovatieve oplossingen neem dan contact met ons op en onze experts staan klaar om je verder te helpen!

 

www.snakeware.nl

www.snakeware.com

www.snakeware.nl/snake