Snakeware trotse sponsor van Oerol!

Snakeware is verheugd om haar sponsoring van Oerol Festival aan te kondigen, een viering van kunst, theater en muziek op het prachtige eiland Terschelling! Als toonaangevende data driven digital agency heeft Snakeware een speciale Oerol-editie van haar digitale schermen applicatie ontwikkeld, die onder andere te zien zal zijn op het festivalterrein en in de haven. Deze interactieve schermen tonen het laatste nieuws, relevante programma-informatie en zelfs "lokroepjes" - korte berichtjes die Oerol-bezoekers via SMS of WhatsApp kunnen sturen en die onderaan het scherm worden weergegeven. Het is een leuke en interactieve manier om contact te maken met andere festivalgangers!

Het Oerol Festival vindt plaats van 9 tot en met 18 juni en transformeert het hele eiland in één bruisend Festivalhart. Stel je voor dat je het pittoreske Terschelling verkent terwijl je je onderdompelt in eindeloos entertainment. Of je nu een muziekliefhebber bent, een theaterliefhebber of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, Oerol Festival biedt voor ieder wat wils.

 


Snakeware is blij en trots dat de festivalorganisatie haar gevraagd heeft om met de bewezen en flexibele software, die onder andere ook bij Rederij Doeksen in de terminals en schepen wordt toegepast, ook een oplossing voor de festivalbezoekers te realiseren. De communicatiemedewerkers van Oerol kunnen snel en simpel alle informatie vergaren en publiceren, waardoor de actualiteit van bijvoorbeeld programmering, aankomst- en vertrektijden of andere belangrijke informatie overzichtelijk en direct beschikbaar is bij de haven en op het festivalterrein.

Ate van der Meer, CEO van Snakeware, deelt zijn enthousiasme: "Oerol Festival is een geweldig evenement waar creativiteit en beleving samenkomen. We zijn verheugd om onze expertise in te zetten en samen te werken met de getalenteerde mensen achter de schermen. Met onze digitale schermen bieden we de bezoekers een unieke en dynamische ervaring, waardoor ze nog meer kunnen genieten van alles wat Oerol te bieden heeft."

Maak je klaar om betoverd te worden door tien dagen vol theater, muziekoptredens, kunsttentoonstellingen en tal van andere spannende activiteiten. Van intieme voorstellingen, verscholen in verborgen hoekjes van het eiland, tot onvergetelijke feestjes in het nieuwe Festivalhart, Deining (bij West aan Zee, vlak bij Paal 8), vind je altijd een vriend in de menigte en eindeloos plezier tot in de late uurtjes! Mis deze geweldige ervaring niet! Bezoek www.oerol.nl voor meer informatie over Oerol festival. Of wil je meer weten over Snakeware en onze innovatieve oplossingen neem dan contact met ons op en onze experts staan klaar om je verder te helpen!

 

 

*Afbeelding en logo zijn afkomstig van www.oerol.nl.