Snakeware verwelkomt nieuwe stagiaires

Wij verwelkomen graag nieuw talent en zijn daarom erg enthousiast dat er in september twee talentvolle stagiaires bij ons zijn gestart. Ze stellen zichzelf graag aan je voor en vertellen je meer over wie ze zijn en wat hen drijft.

 

 


Hoi, mijn naam is Judith. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Sneek. Op dit moment studeer ik in Sneek op het Firda college de opleiding Media Vormgeving. Vanaf 2 September tot 20 December loop ik stage bij Snakeware. Ik zit in mijn derde jaar, ik hoop bij Snakeware meer te leren over Figma en met meer kennis mijn opleiding af te ronden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie leuke dingen te doen. Ik zit in een leuk team met gezellige collega's, dit half jaar versterk ik het team studio wat mij erg leuk lijkt.

 





 

Ik ben Lisa, 22 jaar en woon in Dronrijp. Op dit moment zit ik in mijn vierde en tevens laatste jaar van de opleiding Creative Business op de NHL Stenden in Leeuwarden. Voor mijn afstudeerjaar zal ik 8 maanden lang stage lopen, van september ’24 tot mei ’25, hier bij Snakeware. Hier zal ook mijn afstudeeropdracht uitvoeren. Tijdens de afgelopen 3 jaar heb ik al veel geleerd over marketing binnen de opleiding en heb ik een minor fotografie gevolgd, voor mij is het nu tijd deze kennis en creativiteit te gebruiken en uit te breiden de komende tijd bij Snakeware. Naast mijn stage vind ik het leuk om leuke dingen te doen met familie en vrienden en ben ik een paar uur per week te zien in de dansschool.

In de komende maanden hoop ik de kleine en grote kneepjes van het (online) marketing vak te leren en uiteindelijk taken zelfstandig uit te voeren om mijn zelfvertrouwen en zelfredzaamheid te vergroten. Ik heb er erg veel zin in en hoop de komende maanden heel veel te leren!