Yesss! Maar liefst twee keer genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2024

De lijst met genomineerden voor de Dutch Interactive Awards 2024 is bekendgemaakt, waarbij deze selectie de top vertegenwoordigt van het digitale en interactieve werk dat het afgelopen jaar in Nederland is geproduceerd. Na zorgvuldige evaluatie van 153 cases, ingediend door 80 bureaus, heeft een deskundige en onafhankelijke jury een shortlist van 65 nominaties samengesteld. De volledige lijst met genomineerde cases is te vinden op de website van Emerce.

 

We kunnen met trots delen dat ons werk is genomineerd in twee categorieën: E-commerce met Poiesz - 'De toekomstbestendige webwinkel voor Poiesz Supermarkten', en Corporate met Lucas Bols - 'Authentieke en smaakvolle corporate website voor Lucas Bols'. Een mooie bekroning op onze samenwerking met deze opdrachtgevers, waarbij het hele team zich tot het uiterste inspant voor het leveren van kwaliteit.

 

De felbegeerde awards zullen worden uitgereikt tijdens een feestelijke awardnight op donderdag 6 juni in de Beurs van Berlage. De avond zal worden gepresenteerd door Anic Van Damme.