E-commerce op maat met flexibel platform voor optimale ervaring

Neem contact op

E-commerce: Een passende en betaalbare oplossing

E-commerce is er in veel verschillende verschijningsvormen. Geen webshop is hetzelfde en zelden is een webshop ‘rechttoe rechtaan’. Vaak is er maatwerk nodig om een e-commerce platform aan te laten sluiten op bestaande wensen en andere applicaties. Met onze e-commerce ervaring en jouw expertise van jouw business gaan we aan de slag om op basis van onze jarenlange online ervaring een robuust en flexibel e-commerce platform te realiseren. Voor iedere B2C & B2B webshop hebben wij een passende en betaalbare oplossing. 

E-commerce door Snakeware betekent functionaliteit op maat

Wanneer je specifieke wensen hebt voor je webshop kan het voorkomen dat standaard systemen moeten worden uitgebreid, of aangevuld tegen hoge kosten. In dat geval biedt een maatwerk webshop, met per opdracht gecreëerde functionaliteit, de oplossing. Hierbij realiseren wij een uitgebreide webshop op basis van data die wij beschikbaar krijgen via bijvoorbeeld api’s (softwarekoppelingen) en integratie op basis van bestaande backoffice software. Zo kan iedere gewenste functionaliteit door ons gecreëerd worden. Heb je een idee voor je webshop en weet je niet zeker of dit binnen standaard software past? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.  

 

Perfect passende integraties voor optimale e-commerce

Een succesvolle webshop is opgebouwd uit verschillende sterke oplossingen. Naadloze maatwerkintegraties met systemen zoals ERP, CRM, PIM, en POS zorgen voor een optimale e‑commerce ervaring. Wij verzorgen integraties met vele ERP-systemen zoals Microsoft Navision, CRM-systemen, PIM-systemen en vaak op basis van beschikbare API’s. We doen ook veel integraties op basis van maatwerk. We verzorgen met onze specialisten en experts maatwerkkoppelingen op basis van verschillende standaarden. Zo bieden we echte maatwerk e-commerce oplossingen waarbij zowel het design, de werking als de integratie uniek zijn.

Bekijk cases
illustr_e_commerce@2x

E-commerce met custom design

Het design van een webshop is cruciaal voor de merkbeleving, customer journey en conversie. In plaats van kiezen voor een standaard template, dat vaak toch niet aansluit bij je wensen en ook nog eens dertien in het dozijn is, kun je met ons werken aan een echt uniek custom design. We denken graag mee over een design voor je e-commerce website, waar je 100% tevreden mee kunt zijn. 

Op zoek naar maatwerk e-commerce development?

Ben je op zoek naar een partner voor maatwerk e-commerce development, waarbij continuïteit centraal staat en alle software en diensten aangeboden worden vanuit één specialist die als online regisseur je echt verder helpt en ontzorgt? Dan bent je bij ons aan het juiste adres! Wij leveren state of the art e-commerce development en bouwen met onze opdrachtgevers aan duurzame relaties.

 

Heb je onafhankelijk advies nodig of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden! Spreken we je snel?