Genereer je verkeer met SEA naar je website in een korte tijd.

Neem contact op

Zoekmachine adverteren (SEA)

Heb je behoefte aan meer relevant bezoek op je website? Wil je adverteren in zoekmachines, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al een Google Ads campagne en wil je deze optimaliseren? Er worden dagelijks miljoenen zoekopdrachten uitgevoerd op verschillende zoekmachines. Ruim 95% van de zoekopdrachten in Nederland gaat via Google. 

 

Het advertentieplatform Google Ads is dan ook het grootste online advertentieplatform in de wereld. Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, is de manier om je doelgroep te bereiken en relevant bezoek naar je website te trekken. 

Duizenden potentiële klanten liggen binnen handbereik, één klik verwijderd van een bezoek aan je website.

Bereik jouw doelgroep met SEA 

Google Ads stelt je in staat om doelgericht je doelgroep te bereiken. Mits de campagnes goed zijn ingesteld, worden advertenties alleen getoond aan bezoekers die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. 

 

Bij een goede campagne zijn relevante zoekwoorden geselecteerd en sluiten de advertenties naadloos aan op de zoekvraag van de zoekmachinegebruiker. 

 

Overigens betaal je pas wanneer de bezoeker op je advertentie klikt. Bovendien stel je zelf een maximaal budget in, zo betaal je nooit meer dan aangegeven. 

 

Voordelen van zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA) heeft vele voordelen: 

  • Je advertenties zijn na enkele minuten al zichtbaar 
  • Je bepaalt zelf je budget, zo houd je altijd volledige controle over de uitgaven 
  • Je betaalt alleen wanneer er op je advertentie wordt geklikt 
  • Je bepaalt zelf welke kosten per klik (CPC) je hanteert 
  • Je trekt alleen relevante bezoekers aan d.m.v. gerichte advertenties
  • Je kunt direct de resultaten analyseren en bepalen welke advertenties winst opleveren 

Hoe werkt zoekmachine adverteren (SEA)?

Zoekmachine adverteren via Google Ads biedt je de mogelijkheid om advertentieruimte in te kopen bij zoekopdrachten die voor jou relevant zijn. Zo bereik je alleen de mensen die voor jou belangrijk zijn. In het zoeknetwerk van Google wordt onderscheid gemaakt tussen gesponsorde resultaten en organische resultaten. De advertenties van Google Ads worden getoond in de gesponsorde resultaten. Elke keer wanneer iemand via de zoekmachine een zoekopdracht geeft, wordt er een real-time veiling gehouden met alle adverteerders die op dat zoekwoord bieden. Aan de hand van verschillende factoren wordt bepaald welke advertenties er worden getoond, zoals de kwaliteitsscore van advertenties en het bod per klik.
Ontdek cases
illustr_sea@2x

Wij helpen je graag met online adverteren in zoekmachines

Begin vandaag nog met zoekmachine adverteren (SEA)en haal het maximale uit je campagnes. Onze gecertificeerde Google Professionals kunnen je Adwords campagne opzetten, beheren en optimaliseren. Door middel van relevante zoekwoorden en gerichte advertentieteksten zijn wij in staat een specifieke doelgroep te bereiken en relevant bezoek naar je website te leiden en aan je online doelstellingen te werken. Door onze resultaatgerichte aanpak krijg je relevanter bezoek, hogere doorklikpercentages, efficiëntere inzet van het budget en een hoger rendement op je investering. 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je beginnen met adverteren of juist je huidige campagnes beter laten presteren? Neem gerust contact op.