Probeer origineler te zijn dan, Klik hier om verder te lezen

Wanneer je een tekst aan het schrijven bent voor je webpagina is het handig om eens stil te staan bij de zoektermen waarop je gevonden wilt worden. Bepaal er eens een aantal en probeer deze te verweven in de teksten die je aan het schrijven bent voor je website. Daarbij is het effectief om aan linkbuilding te doen, dus met een link naar een pagina binnen je website verwijzen.

Google houdt namelijk nog altijd rekening met deze links en hecht er belang aan voor de SEO ranking. Mits je niet verdacht veel gaat linken uiteraard.

 

Je kunt de door jou bepaalde zoektermen opnemen met een link naar een bijpassende pagina in je website. Het resultaat zal zijn dat je op deze zoekterm hoger scoort in de SEO ranking.

Probeer dus vooral origineler te zijn dan klik hier, wanneer je een link maakt naar een andere pagina. 

 

Wat daarbij nog extra interessant is, is de footer van je website. Dit blok met informatie komt namelijk op elke pagina voor die je website heeft en maakt het ook interessant om links in op te nemen met voor jou belangrijke zoektermen.

 

Deze professonials kunnen je hier verder mee helpen

Wil je onderzoek laten doen, naar welke zoekwoorden voor jouw website relevant zijn? De onderstaande professionals kunnen je verder helpen!