Bedankt dat je aan de basis van ons succes staat.

Op 27 maart jl. was het precies 25 jaar geleden dat Snakeware is opgericht door, de toen nog studenten, Hans Hoomans, Johan Nieuwenhuis en Ate van der Meer. Nu, 25 jaar later, staat er een stevig bedrijf dat al meerdere crisissen heeft meegemaakt en, door nuchterheid, daadkracht en innovatie, ook nu voortvarend doorwerkt. Onze gevarieerde en trouwe groep opdrachtgevers, die wij beschouwen als onze partners, zijn daarbij de basis van ons succes. Daar willen wij jullie hartelijk voor bedanken!

Hoe doe je dat nu in deze periode?

We weten nog niet wanneer we dit feestje samen, op wellicht 1,5 meter afstand, kunnen vieren. Echter, wie jarig is trakteert! Daarom willen we jullie de mogelijkheid geven zelf één of meerdere cadeau's uit te zoeken. Bijvoorbeeld een module die je de rest van ons jubileumjaar gratis mag gebruiken. Of één maand gratis gebruik van onze nieuwste dienst: Service Design, voor het verduurzamen van de lifecycle en het rendement van je site. Of een gratis Online Marketing webanalyse van jouw website!

content_cobra_auto

Je mag uit de onderstaande modules één kiezen, die je de rest van het jaar gratis mag gebruiken.

Modules

Automatisch archiveren

Met deze module is het mogelijk om artikelen, waar de einde publicatie datum van verloopt, automatisch naar de prullenbak of naar een zelf gekozen categorie in het CMS te laten verplaatsen. Hoe werkt deze module?

Categorie publicatiedatum

Met deze module kan er op categorie niveau een begin- en einde publicatie datum worden meegegeven. Zo kun je dus een hele categorie op een door jouw vantevoren gekozen moment automatisch publiceren of uit publicatie laten gaan. Hoe werkt deze module?

Versiebeheer

Met de module versiebeheer kun je vorige versies van een artikel inzien en terughalen. Hoe werkt deze module?

content_keuze_module

Verduurzaam de lifcecyle en het rendement van je site aan de hand van Service Design en Webanalyse.

Diensten

Er liggen alweer 90 dagen achter ons met betrekking tot de start van de crisis. Nu we uit de eerste fase komen, is het waarschijnlijk ook bij jullie nu zover dat het tijd is voor vernieuwing en verandering. Als creators of change met 25 jaar ervaring willen we je daar graag bij ondersteunen middels de onderstaande diensten.

Service Design 

We bieden in dit jubileumjaar één maand korting aan op onze nieuwste dienst: 'Service Design'. Middels dit abonnement zorgen wij er proactief voor dat de merkbeleving, customer experience en user experience van je site continu van het hoogste niveau zijn. Wij doen dit op basis van:

  • Onderzoek
    In de vorm van design research. Het domein van een service design is van nature omvangrijk en de vragen complex. Er ligt daardoor veel inzicht verscholen bij de verschillende mensen die bij de dienst betrokken zijn.
  • Ordenen
    Het ordenen van middelen in ruimte en tijd, in journeys, maps en met behulp van design systems. Dit is de kern van service design, het ordenen: wat wordt het centrale concept en wat wordt de rode draad? En vervolgens: hoe maken en hoe borgen we dat?
  • Organiseren
    Je organisatie moet in staat zijn om de gewenste merkbeleving, customer experience en user experience te bieden en te ondersteunen. Hoe veranderen verantwoordelijkheden? Welke nieuwe taken ontstaan? Welke nieuwe skills zijn daarvoor nodig?

Wanneer je voor dit abonnement kiest komen we het hele jaar door met allerlei optimalisaties, adviezen en verbeterpunten die er op gericht zijn de lifecycle en het rendement van je online activeiten te verduurzamen. 

Bij een jaarabonnement van € 960,- per maand krijg je de eerste maand gratis.

Online Marketing Webanalyse

Bovendien bieden we gratis een Online Marketing webanalyse van je website ter waarde van € 495,- aan. Op deze manier kun je gefundeerd aan de slag om mee te bewegen in de sterk veranderende marktomstandigheden.

 

content_keuze_dienst

Ja, ik wil een gratis module of mijn site verduurzamen

 Als je gebruik wilt maken van één van de modules of van de kennis die Snakeware heeft op het gebied van Design, Customer Experience, User Experience of Online Activatie geef dit dan aan via dit formulier.

*
*
Modules
Onze diensten
Vul hier niets in a.u.b.