Technologie.

Cloud-first headless CMS.

In 1999 maakten wij een unieke keuze en opzet voor het ontwikkelen, beheren en opleveren van websites. We bouwden een omgeving waarbij je via de browser zelf de regie hebt over de structuur, inhoud en verschijningsvorm van je website. Waarbij we de data op een fysiek andere plek plaatsten en het CMS, de data en de verschijningsvorm echt gescheiden aanboden. Hierdoor konden we gemakkelijk continu nieuwe functionaliteit toevoegen en de software verbeteren. We leverden software vanuit de browser. De data kwam vanaf de fysieke plek waar de hostingserver stond, bij de klant in huis of via zijn hostingprovider. De middleware en front-ends, de eigenlijke websites, die bestonden uit XML/XLST en andere datavormen om de inhoud gescheiden te houden van de vorm.

Onze missie.
“It’s our mission to create result driven e-business solutions.”

Experience management platform.

Snakeware bouwt op de bewezen technologie. Wij geloven in bewezen technologie. Al meer dan 17 jaar worden wij door onze opdrachtgevers gewaardeerd om de kracht, de eenvoud en de flexibiliteit van ons cloud-first headless CMS. Tegenwoordig betekent gebruiksvriendelijk content management meer dan het bewerken en publiceren van content zoals tekst, afbeeldingen en andere media. Daarom bieden wij met Snakeware CMS het enige geïntegreerde experience management platform: content, data, commerce en interactie op elk device in één oplossing. Hiermee kunt u de complete end-to-end klantervaring organiseren.

 

Het geïntegreerd samen laten smelten van identiteit, content en data is het uitgangspunt voor een goede customer journey. Vanuit de centrale bron kan op afroep informatie worden doorgeplaatst op de verschillende media en devices, waaronder websites, webshops, intranet, narrowcasting schermen, social media, print, mobiel en relevant op locatie. In de juiste vorm, met de juiste functie en altijd relevant.

De beste digitale omgeving.

Wij automatiseren het proces waardoor content in de juiste vorm, op de juiste plek, ongeacht kanaal of device, de doelgroep aanzet tot (inter)actie. Werken aan één consistente merkbeleving. Zo voegen wij waarde toe. Zo hou je grip op je merk. Grip op je content. Samen bouwen we aan de beste digitale omgeving. Dat is de kern van alle projecten van Snakeware. Het ontwikkelen van klantgerichte, unieke diensten in plaats van het gebruik maken van standaardisatie of middelmatige oplossingen. Dat is ook gelijk het succes van Snakeware: we bedenken, bouwen en beheren samen met onze opdrachtgevers e-business toepassingen, gebruikmakend van eigen web content management software en slim gebruik makend van data, software en services, om daarmee het beste resultaat te garanderen voor onze opdrachtgevers.

Integratie mogelijkheden.

Ons web content management platform is ontwikkeld met een open visie. Door gebruik te maken van vele open standaarden is ons CMS een uitermate geschikt platform voor het realiseren van koppelingen met een grote verscheidenheid aan databronnen, zoals CRM-systemen, ERP-systemen, reserveringssystemen, etc.

 

Modulair uitbreidbaar.

Het content management systeem is modulair uitbreidbaar en heeft naast de uitgebreide standaard functionaliteit een groot aantal modules, plug-ins en widgets om de beheeromgeving geheel naar wens uit te breiden.

Op zoek naar de beste technologie? Neem contact met ons op.