Neos CMS.

Neos is ontstaan als afsplitsing van TYPO3 CMS. TYPO3 is een 1998 voor het eerst gepubliceerd opensource contentmanagementsysteem (CMS) voor middelgrote en grote websites.  Het verschil tussen Neos en Typo3 is voornamelijk de gebruiksvriendelijkheid. Neos onderscheid zich door geen scheiding aan te brengen tussen de back-end en de front-end. Met Neos kunnen gebruikers op een zeer gebruiksvriendelijke manier de content van de site aanpassen en zijn de wijzigingen ook vooraf zichtbaar.

 

 

“Het meest flexibele en gebruiksvriendelijke opensource CMS.”

Het systeen wat de content centraal stelt.

Neos is gebaseerd op het idee dat de inhoud centraal moet staan en de website zich daarop moet aanpassen. Neos verwijdert de barrière tussen de gebruiker en het CMS volledige. De gebruiker of redacteur hoeft niet meer na te denken over styling, opmaak en presentatie en kan zich volledig foccusen op de inhoud. Met Neos bieden wij een contentmanagementsysteem wat de gebruiker ontzorgt.

 

Het geïntegreerd samen laten smelten van merkidentiteit, content en data is het uitgangspunt voor een goede customer journey. Vanuit Neos kan op afroep informatie worden doorgeplaatst op de verschillende media en devices, waaronder websites, webshops, intraneten,  social media en apps. In de juiste vorm, met de juiste functie en altijd relevant.

 

Integratie mogelijkheden.

Het Neos cms is ontwikkeld met een open visie. Door gebruik te maken van open standaarden is Neos een uitermate geschikt platform voor het realiseren van koppelingen met een grote verscheidenheid aan databronnen, zoals CRM-systemen, ERP-systemen (Navision), etc.

 

Modulair uitbreidbaar.

Het content management systeem is modulair uitbreidbaar en heeft naast de uitgebreide standaard functionaliteit een groot aantal modules, plug-ins en widgets om de beheeromgeving geheel naar wens uit te breiden.

Meer weten over Neos? Neem contact met ons op.