Movacolor

De innovaties van Movacolor brengen wij wereldwijd onder de aandacht bij de juiste doelgroep

Wereldwijde exposure door online marketing

movacolor.com
K +
Organische klikken Google
+
Jaren partnership
ca.
%
Desktop bezoekers
Aantal talen

De uitdaging

Movacolor, Friese Onderneming van het Jaar 2023 opereert wereldwijd met doseer technologie via distributeurs, met de website als belangrijke ondersteuning.

Met als uitdaging om via digitale transformatie meer grip op de markt te hebben. Proactief draagt Snakeware bij aan de groei van Movacolor naar een integrale digital partner in doseersystemen.

Movacolor article

Duurzame evolutie

Het doel is om online de gehele klantreis te optimaliseren. Movacolor wil niet werken met een leverancier, maar een strategische partner die toegevoegde waarde levert in de complexe wereld van digitale transformatie.

Zo participeerde Snakeware onder meer tijdens de coronapandemie in het sales overleg om zo het aantal leads een boost te geven.

De samenwerking

Movacolor koos bewust voor Snakeware om de gespecialiseerde kennis als regionale, digitale partner. De (internationale) know how van de vele digitale kanalen en de continue investering in opkomende technologie, zoals AI, waren doorslaggevend.

Movacolor heeft met Snakeware de kwalitatieve, betrouwbare partner die fungeert als verlengstuk van het eigen marketingteam.

Movacolor article

Door de inspirerende samenwerking tussen Snakeware en Movacolor halen we het maximale uit de wereldwijde aanvragen.

De oplossing

Sinds de samenwerking met Snakeware heeft Movacolor significante verbeteringen ervaren. De customer journey is geoptimaliseerd om alle touchpoints van de doelgroep goed af te dekken en door een optimale content/SEO strategie is de naamsbekendheid vergroot en steeg de conversie van bezoeker naar waardevolle klant.

Zo is Movacolor in staat haar sales doelstellingen te realiseren. Vanuit haar rol als strategisch partner evolueert Snakeware samen met Movacolor om inhoud te blijven geven aan de groeiende digitale behoeften.

Fullscreen visual

Inspiratie

De samenwerking bestaat uit intensieve samenwerking met periodieke meetings. De communicatie is essentieel, waardoor beide partijen elkaar versterken. Hierdoor ontstaat een effectieve synergie tussen Movacolor en Snakeware, waardoor mooie kansen en leads worden gegenereerd waar het sales team van Movacolor mee aan de slag kan.