Snakeware verwelkomt nieuw talent!

Investeren in talent staat bij Snakeware hoog in het vaandel! Wij zijn daarom erg enthousiast dat wij weer 5 talentvolle stagiairs hebben mogen verwelkomen in de Gashouder. Deze toppers zijn recent bij ons gestart en hebben er enorm veel zin in! Wie zij zijn en waarom ze zich binnen Snakeware willen ontwikkelen, dat vertellen ze je graag.

Ilse

Hallo, mijn naam is Ilse Terpstra. Ik ben 22 jaar oud en woon in Sneek. Ik studeer op dit moment Creative Business aan NHLStenden te Leeuwarden en zit in mijn vierde jaar. Dit betekent ook dat ik mijn afstudeerproject bij Snakeware zal gaan uitvoeren! Afgelopen jaar, in jaar 3, heb ik mijn minor Marketingcommunicatie en Contentmarketing succesvol afgerond. Nu hoop ik veel kennis op te doen bij Snakeware om ook het laatste jaar positief af te kunnen ronden. Naast mijn stage ben ik in het weekend vaak te vinden tussen de paarden. Ik heb, samen met twee partners, in 2020 een bedrijf opgericht. Zo geef ik vanuit dit bedrijf paardrijles, organiseren we kampen en nog veel andere leuke activiteiten. De komende maanden ben ik te vinden bij Strategy & Marketing, als online marketing stagiaire. Ik wil mijn kennis rondom (online) marketing graag uitbreiden en kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij Snakeware!

 

Yannicke

Hi! Mijn naam is Yannicke Boersma, 25 jaar oud, wonend in Leeuwarden en inmiddels alweer een derdejaars student Communicatie aan de NHLStenden Hogeschool. Vorig jaar heb ik tijdens een gastcollege kennis gemaakt met Snakeware, waarbij mijn interesse in digital marketing is gewekt. Met een goede dosis nieuwsgierigheid vind ik het prettig om met een open perspectief aan projecten te werken. Verder heb ik een passie voor schrijven, dit is iets waar ik mij in de aankomende tijd mee bezig ga houden. Wat ik tot nu toe het leukste vindt aan stage lopen bij Snakeware? Dat is de prettige sfeer op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een potje tafeltennis of een wandeling richting de ijssalon. Verder vind ik het interessant om te leren hoe de wereld van digital marketing in elkaar steekt, hier word ik door behulpzame collega’s goed in ondersteund. De aankomende vier maanden wil ik mij verder gaan verdiepen in onderwerpen zoals SEO, copywriting en social media!

 

Tim

Hallo, mijn naam is Tim Eerdmans, ik ben 18 jaar oud en zit in het derde jaar van mijn studie Commerciële Economie aan NHLStenden in Leeuwarden. Ik woon in Sneek. In mijn vrije tijd voetbal ik bij LSC met een vriendenteam. Verder hou ik van skiën, varen over de mooie Friese wateren en gezelligheid met vrienden. Na de zomer ben ik gestart als stagiair online marketing bij Snakeware. In een enthousiast team hoop ik een mooie toevoeging te kunnen geven aan de uitdagingen van de opdrachtgevers. Tijdens mijn stage wil ik veel leren van de opdrachten waarbij ik collega’s kan helpen en de opdrachtgevers kan adviseren. Ik heb ontzettend veel zin in mijn stage bij Snakeware!

 

Robin

Hoi, mijn naam is Robin Hoogterp, ik ben 19 en jaar en kom uit Bolsward. Sinds 1 september jl. heb ik bij Snakeware de kans gekregen om daar stage te lopen als Software-Engineer. Ik ben hier erg blij mee en heb dan ook veel zin in deze nieuwe uitdaging! Wie ben ik en waarom loop ik stage bij Snakeware? Ik ben een gemotiveerde en leergierige student die momenteel aan het NHLStenden studeert voor Software Engineering. Toen wij door school waren uitgenodigd voor Connnect.frl had ik mijn eerste ontmoeting met Snakeware en het duurde daarna ook niet lang voordat ik om was. De enthousiaste werknemers waarvan ik nu het genoegen heb om ze collega's te noemen, gaven mij de doorslag. Als persoon houd ik namelijk veel van gezelligheid en dat zit bij Snakeware zeer goed!

 

Tom

Hallo! Mijn naam is Tom de Wind. Ik ben 18 jaar en ik woon in Sneek. Voor het derde en laatste jaar van mijn opleiding Mediavormgever aan ROC Friese Poort in Sneek kom ik vier maanden gezellig stagelopen bij Snakeware! Al van jongs af aan heb ik vormgeving altijd erg interessant gevonden. Daarom is het natuurlijk extra leuk dat ik me hier bij Snakeware ga aansluiten bij het team van Jan-Hein, om met z’n allen mooie dingen te gaan maken! In mijn vrije tijd hou ik erg van mountainbiken. Het liefst ga ik dan natuurlijk de bossen in. Daarnaast doe ik aan het spel geocaching, waarbij je in de natuur op zoek gaat naar een verborgen stash. Ik ben dus echt een buitenmens. Verder speel ik al vanaf dat ik vijf jaar oud ben viool. Vooral samen met anderen muziek maken vind ik prachtig! Ik heb erg veel zin om de komende maanden hier in de Gashouder met het hele team aan de slag te gaan en ik ben heel benieuwd naar al het moois wat Snakeware te bieden heeft!

 

Ben je naar aanleiding van deze verhalen nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet en neem gerust een keer contact op. Onze stagiairs staan zeker open voor een leuk gesprek!